,هورمونی,الایزا,کیت,آزمایشگاه,فاسکو
    گروه فعلی : هماتولوژی
 
پرسش : 
آزمایش
با سلام - من سرماخوردگیِ سختی دارم و رفتم دکتر آزمایش نوشت. در نتایج LMPH# = 0.6 Lymph = 10 LOW Gran % = 82.9 high اینها یعنی چی؟ و اینکه آیا من بعد از دوره ی درمان باید باز هم آزمایش بدم؟
 
پاسخ به این پرسش
پاسخ های ارسالی برای این پرسش
پاسخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي

لطفا تعداد WBC هایتان را نیز قید بفرمایید-البته با این دیف موجود به احتمال زیاد شما عفونت ثانوبه-یعنی عفونت باکتریایی هم دارید و بایستی پزشک معالجتان با معاینه دقیق نوع و محل عفونت را تشخیص دهند

farhad

تشکر 2 +

5+ 5 0+
رشته تحصیلی شما چست؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي

با سلام خدمت شما دوست گرامی ، تفسیر آزمایشات به سادگی نوشتن معنی یک لغت در روبرویش نیست ، اگر با تست های آزمایشگاهی آشنایی کامل ندارید ، تفسیر تست های آزمایشتان را بر عهده پزشک معالجی که تست ها را برایتان در خواست نموده است بگذارید . زیرا شنیدن تفاسیر مختلف از این و آن و حتی پزشکان یا متخصصانی به جز پزشک معالج خودتان ، تنها موجب وارد شدن نگرانی و استرس بیشتر برایتان می گردد هرچند آزمایشاتتان نرمال هم باشد. موفق باشید

dorostkar

تشکر 1 +

4+ 4 0+
تشکر ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي

بله من در طول سال دو سه بار بیمار میشم و متاسفانه سرماخوردگی هام از حالت معمولی افراد شدیدتره- به خصوص اگر لارنژیت هم کنم- آلرژیِ شدیدِ فصلی هم دارم - متاسفانه طی این یک ساله مصرف آنتی بیوتیک و کورتون هام فوق العاده زیاد بوده و همین منو نگران کرده - ممنون حتماً مراجعه می کنم. متاسفانه هیچ کدوم از دکترهایی که رفتم هیچ پیشنهادی برای مراجعه به متخصص بهم نداده بود.

lvlaryam

تشکر 0 +

1+ 1 0+
ادامه ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي

urine analysis : w.b.c = 2-3 / R.b.c = 3-4 / epithelial cells = 4-6 / bacteria = few / mucus = moderate / color yellow / Specific Gravity 1.019 / ph 5 / blood/hgb = trace / edame hame negative / ------------------------------------------ / CBC / WBC = 6.1 normal 4.5-10 / lymph# = 0.6 normal 0.6-4.1 / RDV-CV =12.8 normal=12-16 / PLT = 176 normal 130-450 / PCT =0.176 normal 0.125-0.450 / گروه خونیمم A- / / دکتر سرم داد با سفتراکس و دگزا - دارو هم سیپروفلوکسیتین و سرماخوردگی و سه تا ب-کپلکس و گفت مشکلِ کمبودِ مایعات دارم / من عید هم به همین صورت بیمار شدم و یکی دو ماه بیماریم طول کشید و به ریه ام زد به خاطر سرفه های خشک- البته اون موقع همون اول دکترم جدی نگرفت و دفعه اول فقط سرماخوردگی و دگزا داد - برا همین بیماریم شدت گرفت- اما اینبار این دکتره کارِ یک ماه بعد دفعه ی قبل رو انجام داد- اما دیگه نگفت نیازی هست دوباره برم آزمایش یا نه-

lvlaryam

تشکر 0 +

1+ 1 0+
چراییِ سوال ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي

برای این ، این سوالو اینجا مطرح کردم که آخرین بار که اینطوری بیمار شدم خیلی برام سخت بود و یکی دو ماهه به خاطر زیادی آنتی بیوتیک و حالم 10 کیلو کم کردم - برای همین این بارم یه کم استرس گرفتم-

lvlaryam

تشکر 0 +

1+ 1 0+
درمان ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي

با سلام به نظر من به توصیه های آقای درستکار عمل کنید.ضمنا اگر شدت بیماری شما هنگام سرماخوردگی زیاد است و در طول سال چند بار تکرار میشود و منجر به بستری شدن و یا استفاده مکرر از آنتی بیوتیک میشود به یک پزشک متخصص ایمونولوژی، آسم و آلرژی مراجعه کنید.ممکن است فقط یک توصیه ساده پزشکی بهبودی کامل پیدا کنید.به کلینیک فوق تخصصی آلرژی جهاد دانشگاهی میتونید مراجعه کنید تلفن:66488990 66493050 از دکتر فضل اللهی برای معالجه میتونید کمک بگیرید.

ahad

تشکر 0 +

1+ 1 0+
جوابيه ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي

فقط وفقط پزشك معالجتان بايستي نظر بده اگه حوصله داشته باشه.معاينه كامل ودقيق بررسي آزمايشات فيزيكال و پاتو ودر نهايت يك نتيجه علمي دقيق اما آنچه به شما كمك ميكنه طبق سوابقتان مراجعه به فوق تخصص عفوني و بيماريهاي گرمسيري توصيه اكيد مي شود پيروز و سالم باشيد

hoss

تشکر 0 +

1+ 0 1+
نام کاربری :
نام رمز :
 

دستگاه اتو آنالايزر الايزا و كمولومينسنس|ThunderBolt full automated ELISA & CLIA Proccessor System بازار بزگ خدمات و ملزومات آزمایشگاهی و پزشکی
هیئت علمی سایت فاسکو
   اعضاء هیئت علمی سایت
این صفحه را به دوستان خود معرفی کنید
ایمیل :

جستجوی دوستان و کاربران در فاسکو
نام
 
راهنمای رقابت برترین های فاسکو
جدول رده بندی برترین کاربران جدید
:: نحوه امتیاز گیری در رقابت علمی فاسکو
:: شرایط پذیرش مقالات  
محصولات فاسکو
:: كاتالوگ دستگاه اتوآنالایزر كمي لومينسنس و الایزا Thunderbolt
:: مشخصات  کیت های  BIOKIT
:: مشخصات  کیت های CALBIOTECH
:: مشخصات  کیت های VIRO-IMMUN
چاپ فرم های آزمایشگاهی فاسکو
:: فرم هدایت الکتریکی آب مقطر
:: فرم ثبت دمای انکوباتور
:: فرم ثبت دمای یخچال
برترين كاربران دهمین دوره رقابت فاسكو 
: rashidi[امتیاز 0]
: Nosrati1386[امتیاز 0]
: Abbas_Nakhjavani[امتیاز 0]
4 : chello[امتیاز 0]
5 : nasri[امتیاز 0]

لیست کامل برترین های فاسکو
  
کلیه حقوق معنوی و مادی این سایت برای شرکت تحقیقاتی تولیدی فارمد آوران سبز محفوظ است 2017®

سیتولوژیک اسمیر واژن, CA 125, کمبود ویتامین D, موكوئيدي, باكتری‌های, چای, زیست‌شناسان, دقت(CV), Cephalic, معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکی همدان, سایتوپاتیک, طراحي سيستم الايزا, MCV, واگیر‌دار, سولفاديازين‌, باکتریال, آلدوزستوز, میکروبهای, سيلندر گرانولار, میتوکندری, Toxoplasma gondii infection, فارماکولوژی, سنسور, آپاتیت, میکروسکوپی, ویروس, پدیده هوک , کمبود مواد معدنی و ویتامین ها, تومورهایی, نشاندهنده, مرگ , کریستالهای, кӳлмекĕ, نورمتانفرین, هموگلوبین, معرفهایی, سرگیجه, quinqueradiata, چربيهاي غير اشباع, توکوفرول, مایکوباکتریوم, باكتريها, هیپوتالاموس, ویتامین, دانشجویان پزشکی, آبلیمو, پروبنسید, کربوهیدرات بالا, هیدروژن, ریجنت, آرکوآت, میکرومتر, گلبول‌ها, داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی, ویروس‌ها, هماتولو‍‍‍زي, پلاتی, متخصصان علوم ‌آزمایشگاهی, پروتئیک, سرخک, بیماریهای قلبی و عروقی, پروستات , مگنتوزوم, پنمونیه, کامپیوتری, ژنهای, كيت هاي كالبيوتك, لیز, انكوباسيون, میکروارگانیسمها,